Zorgen, zorgen, en nog eens zorgen

Manlief is al een tijdje niet helemaal goed in orde . Hij heeft toch wel behoorlijk last van de bijwerkingen van de medicijnen, en hij is al een aantal dagen flink aan het hoesten. Twee x een zelftest , 2 x negatief (geen Corona) . We gingen er vanuit dat zijn Bronchitis weer de kop op stak. Normaal kan hij dat er onder krijgen door zijn medicatie voor de longen (pufjes) te verdubbelen. In eerste instantie leek dat te werken, maar geleidelijk aan werd het eerder erger, dan minder . Door die hoestbuien is Manlief behoorlijk uitgeput geraakt, en zijn weerstand is al verder van ideaal.

Toch maar een afspraak gemaakt bij GGD in Apeldoorn ook al was de zelftest negatief. Dinsdag 9 november kon hij daar terecht. Gistermorgen 10 november kregen we al de uitslag dat hij negatief was getest, en gisteren aan het eind van de middag kon hij gelukkig al terecht bij de huisarts. Tot manlief zijn grote verbazing werd hij door de huisarts ontvangen in het Coronapak. Na onderzoek, heeft onze huisarts besloten om manlief op antibiotica te zetten , om te voorkomen dat het een longontsteking wordt.  Later op de avond hoorden we dat de GGD in Apeldoorn fouten had met testuitslagen . https://www.gld.nl/nieuws/7443089/foutje-bedankt-mensen-krijgen-verkeerde-uitslag-van-coronatest

Dat zal de reden zijn geweest dat manlief toch als mogelijk besmet patiënt door onze huisarts werd ontvangen. Gelukkig is Manlief niet gebeld door de GGD, zijn uitslag bleef onveranderd.

We hebben goede hoop, dat de antibiotica zijn werk gaat doen, en dat manlief weer een beetje opknapt. Gelukkig is het geen Corona .