Zo vader, zo dochter.

De gemeente Brummen heeft een nieuw college van burgemeester en wethouders. Vanavond zijn 2 vrouwen en 2 mannen door burgemeester Alex van Hedel officieel geïnstalleerd. Het nieuwe college bestaat (naast de burgemeester) uit Lokaal Belang (Steven van de Graaf), PvdA (Annika van Klinken), GroenLinks (Pouwel Inberg) en D66 (Ingrid Timmer).

Het was volle bak in de Raadzaal, de tribune zat goed vol, met familieleden, vrienden, en andere belangstellenden .De avond duurde helaas wel behoorlijk lang. Vooral voor een aantal lagere schoolkinderen die ook op de tribune zaten werd het een lange zit. Dat was jammer, en naar onze mening ook onnodig.

Hoe dan ook het werd een hele bijzondere avond. Nooit verwacht dat 1 van onze dochters nog eens in de voetsporen van haar vader zou gaan treden.

NB; 02-06-2022 – Wethouder Annika van Klinken (3e loco-burgemeester)
Participatie en inkomensondersteuning, Eerbeek Loenen 2030, Ruimte voor Eerbeek (m.u.v. aspecten Ruimtelijke Ordening), Cultuur, Sport en wijkwethouder Eerbeek

https://brummen.pvda.nl/nieuws/annika-van-klinken-kandidaat-wethouder-pvda/

https://www.brummensnieuws.nl/nieuws/algemeen/24135/eerbeekse-opvolging-in-politieke-trilogie


( https://anneliesnatuurlijk.nl embedded video’s van Youtube op de website. Daartoe is de ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken )