Woensdag 4 maart “rustdag”

Vandaag geen ziekenhuis toestanden, en konden we eindelijk in ons hoofd eens met andere dingen bezig zijn, alhoewel er natuurlijk nog wel een aantal telefoontjes waren ivm met het ziek zijn van manlief.

Vandaag is het een week geleden, dat alles begon, en net als vorige week zijn de kleinzoons bij ons. Vorige week ontwikkelde bij  de oudste van de 2 zich gaandeweg een fikse oorontsteking. Vandaag zijn beiden gelukkig in goede doen.

Even geen tijd vandaag om aan alle narigheid te denken.

Opa is een beetje ziek geven de kleinzoons aan, en ze lijken manlief meer met rust te laten dan anders. Toch gaat alles niet aan hun voorbij. Beiden lijken veel meer van alles mee te krijgen, dan dat je dat zo in de gaten hebt, want 1 van de 2 gaat zelfs naar de gang met zijn speelgoedmobieltje om net als opa daarvoor, zo geeft hij aan, ook even met de dokter te bellen. Ook zijn ze opvallend rustig als opa even een tijdje op bed gaat liggen..

De dag vliegt voorbij, vooral  de wandeling met Ulli de hond, voor beiden altijd een hoogtepunt, was nu helemaal een hoogtepunt, omdat er een Dieseltrein over het VSM spoor reed, dus de dag kon niet meer stuk voor deze 2 treinliefhebbers. Manlief had mooi even het rijk alleen  en kon even een beetje bijtanken.

Als onze kleinzoons door hun moeder weer worden opgehaald, en ik hun uitzwaai, voel ik opeens hoe moe ik ben, moe maar wel voldaan. Bedankt jongens dat jullie ons zonder dat jullie het in de gaten hadden, door deze dag hebben heen geholpen.

Morgen gaan we eens horen wat de toekomst voor ons in petto heeft, en dan in het bijzonder voor manlief,

Morgen wordt hoe dan ook, een hele spannende dag.

Deze maand is het, heel bizar, de week van de Darmkankermaand, In Gelre ziekenhuis Apeldoorn is deze week een opblaasbare darm tentoongesteld, waar je door heen kunt lopen, Je kunt daar zien hoe darmpoliepen en andere darmafwijkingen eruit zien. Ook is er een stand met folders over allerlei darmaandoeningen en folders van patiëntenorganisaties.


( https://anneliesnatuurlijk.nl embedded video’s van Youtube op de website. Daartoe is de ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken )