Even voorstellen

Mijn naam is Annelies van Klinken. Ik ben al vele jaren getrouwd met Geert. Samen hebben wij 3 schatten van dochters, en fantastische schoonzonen.

Annelies-van-KlinkenIn 2012 zijn wij voor het eerst opa en oma geworden van 2 kleinzonen, een tweeling, en in 2019, kwam er ook nog eens een kleindochter bij.

Wij wonen in Eerbeek gemeente Brummen, een plaats tussen Arnhem en Apeldoorn in, maar van oorsprong kom ik uit de Achterhoek, een prachtig stukje Nederland. Maar ook Eerbeek is een prachtige plek om te wonen. met heel veel natuur.

De natuur heeft altijd mijn belangstelling gehad, en dan met name de fauna.

Fotograferen is een leuke hobby, en daarbij erg handig, omdat je thuis nog eens rustig alle kenmerken kunt bekijken, van wat je gefotografeerd hebt. Van de meeste waarnemingen lukt het mij wel om de determinatie zelf rond te krijgen, maar van een aantal ook niet.

Voor mij was de site Waarneming.nl dan ook een uitkomst. Met dank aan de deskundigen en andere gebruikers van deze site heb ik de meeste waarnemingen uiteindelijk allemaal op naam gekregen.

De meeste waarnemingen zijn in Eerbeek en omgeving gedaan, in de loop van de tijd is er dan ook een heel document ontstaan.

Deze website is eigenlijk ontstaan omdat ik een Foto archief wilde maken. Ik had in de loop van de tijd al zoveel Foto’s en Filmpjes gemaakt, en ook nog eens heel veel geluiden van vogels opgenomen, dat ik vond dat ik er iets mee moest doen. Dus een domein naam gekocht, en webruimte.

En zo kon het zomaar gebeuren dat ik als leek op computer gebied, met een website begon.

Met vallen en opstaan is dit uiteindelijk gelukt, en een stukje uitgebreider geworden dan ik aanvankelijk voor ogen had.

Wat valt er nog meer over mij te vertellen, een heleboel waarschijnlijk, maar daar heb ik niet zoveel zin in. Voorlopig wilde ik het hier bij laten.

Wil je meer weten lees dan mijn Blog.

© Annelies