Voorzichtig postief.

We hebben vandaag goed nieuws gekregen, de nieuwe medicijnen slaan aan.
We zaten vanmorgen in een lege wachtruimte van de oncoloog met samengeknepen billen te wachten , toen de deur van de spreekkamer open ging…….”meneer van Klinken kom binnen, ik heb goed nieuws ! ” En goed nieuws had hij zeker .

Tot grote verbazing van de oncoloog (en van ons ) is de PSA in korte tijd flink gezakt. Zo snel al zo’n resultaat had de oncoloog niet verwacht. Ook de andere bloeduitslagen geven geen zorgen .

De moeheid van manlief, hoort er helaas wel bij, maar voor de rest is hij meer dan tevreden. Over 2 maanden moet manlief weer bij hem terugkomen, en dan een paar dagen daarvoor weer bloedprikken.

Toen we thuiskwamen hadden we pas in de gaten hoe moe we waren, echt keikapot, maar ozo blij . Dubbel feest vandaag, want ons vermoeden dat we wel eens op de verjaardag van onze jongste dochter bij de oncoloog terug zouden worden verwacht, klopte weer eens als een zwerende vinger.
We hebben geen idee wat de andere uitslagen waren , maar hij was ook daar tevreden over.  In ieder geval mag deze medicatie doorgaan .

We gaan met een gerust hart de feestdagen in.