Voetje omhoog

We hebben een paar drukke dagen achter de rug .

Onze middelste dochter was wat raar terecht gekomen als gevolg van een valpartij afgelopen weekend. Omdat ze de volgende morgen behoorlijk pijn had , is manlief met haar naar de huisartsenpost gegaan, en die stuurden haar gelijk door naar de eerste hulp van het ziekenhuis . Onze dochter kreeg voor een aantal dagen gips om haar voet en onderbeen, omdat ze het vermoeden hadden dat er toch een klein breukje in haar voet zat. (door de zwelling onduidelijk op de foto)

Dat betekende voor haar, dat ze een aantal dagen zoveel mogelijk met haar voet omhoog moest zitten, en dat viel niet mee voor haar .

Gisteren moest onze dochter terug voor controle naar het ziekenhuis. Er bleek inderdaad dat er een middenvoetsbeentje gebroken is, en er was sprake van letsel bij de enkel. Ze is iig van het gips verlost, ze heeft nu een voetbrace gekregen, en met behulp van krukken is ze dan toch iets mobieler, dan dat ze was. Ze mag in principe alles doen op geleide van pijn. Maar voorlopig gaat het allemaal nog wel een tijdje duren.

Wordt vervolgt .