Verwijzing naar de oncoloog

Vandaag om 16.00u werden we bij de uroloog verwacht voor de uitslagen van de onderzoeken die manlief had ondergaan, en ook zouden we geïnformeerd worden over de bevindingen van het MDO . Eerlijk gezegd houden we daar nooit zo van om aan het eind van de middag op het spreekuur te komen .

Ons onderbuik gevoel zat er niet zo heel veel naast .

Helaas gaan we afscheid nemen van de uroloog . Manlief moet met zwaarder geschut behandeld worden, en de uroloog gaf aan dat hij niet de bevoegdheid heeft om die medicatie voor te schrijven, dus manlief wordt nu doorverwezen naar een oncoloog.

Wel blijft hij altijd op de achtergrond de oncoloog aanwezig, als manlief problemen met zijn urinewegen krijgt, bijvoorbeeld met het plassen.

Dit bericht kwam toch wel even binnen , iig hadden we hier totaal geen rekening mee gehouden. Balen dat manlief weer iemand anders toegewezen krijgt , het is toch altijd afwachten of het met een nieuwe specialist klikt. Maar helaas die keuze heeft manlief niet .

Binnen een paar dagen kunnen we de uitnodiging voor de oncoloog tegemoet zien. Ik ben bang dat we weer spannende weken tegemoet gaan.