Tegenvaller

Het zal ook eens normaal gaan !!!!!!! Aan de andere kant als dingen bij ons normaal gaan, dan ga ik mij zorgen maken (denk ik).

Uiteindelijk is de fietstest afgelopen maandag (20 juli) best wel moeizaam gegaan. De hartslag kwam niet op gang (normaal gaat dat vanzelf bij inspanning) en daarom moesten ze naast de isotopen ook andere medicatie spuiten (atropine) . Na het fietsen was het rusten , drinken en chocolade eten, en vervolgens moest hij in de scan . Ze hoopten dat alles goed is gegaan, zo niet dan zou manlief over 2 dagen weer gebeld worden,  tot dan moest hij rust houden, omdat het hart een grote inspanning had geleverd.

Helaas werd hij vanmorgen gebeld door het ziekenhuis, dat er toch een vervolgonderzoek nodig is, namelijk de Myocardscintigrafie in rust. Het onderzoek is ongeveer hetzelfde als die van maandag, alleen hoeft Manlief  nu niet te fietsen voor de inspanning van het hart, maar nu gaat een ingespoten medicijn voor de inspanning van het hart zorgen . Dat gaat dinsdagmiddag gebeuren, dinsdagmorgen heeft Manlief eerst nog een hartechografie die ongeveer een half uur duurt. Al met al een beetje een tegenvaller.