Snoeien, boosterdag en meer

Vandaag zijn wij voor de booster geweest, als het goed is kunnen we er dan weer even tegen, en gaat Corona aan onze deur voorbij.

Vanmiddag ben ik weer bij de huisarts geweest ivm de huiduitslag op mijn bovenarm, die maar niet overgaat.  Het lijkt of er 2 verschillende soorten huiduitslag naast elkaar bestaan op dit moment. De huisarts komt er niet uit was het precies is . Ze heeft een aantal foto’s gemaakt en die gaat ze inbrengen in de app van de Dermatologen. Over een paar dagen hoor ik hopelijk meer.

Er is best wel veel gebeurd de afgelopen periode, vooral het nieuws dat we kregen van onze middelste dochter, dat zij en haar partner hadden besloten om uit elkaar te gaan, kwam toch wel even binnen bij ons.

Vorige week werd ze gelukkig gebeld door de makelaar, met het mooie bericht dat ze een huurwoning heeft voor tenminste een jaar in Eerbeek !  Eerlijk gezegd een hele opluchting voor haar, maar ook voor ons . Als wethouder wordt je toch min of meer geacht om te wonen in de gemeente waar je wethouder bent .

We zijn de laatste week flink aan het slopen geweest in onze tuin. Het wordt voor mij steeds moeilijker om de struiken in onze kleine tuin een beetje in proporties te houden. De giga Klimhortensia tegen de schuur is gesloopt, die had al flink te lijden gehad met de laatste dakrenovatie van de schuur, en zag er eigenlijk niet meer uit, maar ook de 2.5 meter hoge Portugese laurier is niet meer . Het laatste stukje 15cm dikke stam is met behulp van onze buurman afgezaagd . We hopen dat de wortels na verloop van tijd zelf vergaan in de grond.