Ouderdom komt met gebreken.

We waren ervan uitgegaan dat manlief de uitslag van de scan telefonisch meegedeeld zou krijgen door de Uroloog, ergens in de middag vandaag, dat had manlief iig afgesproken met het secretariaat Urologie.

Helaas was dat niet het geval en lag er toch weer een uitnodiging op de mat. Ook al probeer je dan positief te blijven, toch lukt dat eerlijk gezegd niet helemaal . Er spookt van alles door je hoofd , waarom moet manlief nu alweer op audiëntie.

Het vervelende aan de hele situatie is , dat ik ivm de Coronaregels niet met manlief mee naar binnen mag, dus moest hij weer alleen daar naar binnen, en ik bleef achter op de parkeerplaats.

Mijn gedachten vlogen alle kanten op daar in de auto op de parkeerplaats bij het ziekenhuis, en dan ineens veel sneller dan verwacht ging het portier van de auto weer open.

Geen nieuwe kanker erbij, maar wel is er behoorlijke slijtage te zien bij de ribben van manlief, zijn rug en zijn rechterschouder. Ook de Uroloog had op een telefonisch consult gerekend, ergens was er iets fout gegaan, en hij snapte maar al te goed dat we ons zorgen hadden gemaakt.

We zijn snel het terrein van het ziekenhuis afgereden, en op de eerste de beste parkeerplaats zijn we gestopt , en hebben we onze dochters een bericht gedaan .

We kunnen weer een tijdje verder, wat een opluchting , voorlopig geen ziekenhuis.

18-01-2022 - Gelre ziekenhuis Apeldoorn

18-01-2022 – Gelre ziekenhuis Apeldoorn