Oud en nieuw

De eerste dag van het jaar is weer een feit, de rust is weer terug gekeerd

We hadden een hele rustige jaarwisseling, voor het grootste gedeelte waren we met z’n tweetjes, en dat was fijn. De laatste dagen hebben we maar wat aangeklungeld, af en toe de auto gepakt, en vooral heel veel televisie gekeken.

Het redactiewerk van RTV Veluwezoom werd gelukkig  wat minder, al de instanties hebben vakantie en dat was maar goed ook, want ondanks de ijzertabletten voel ik mij nog steeds niet happy. Maar goed ik schrijf dat maar toe aan alle spanningen.

Gelukkig was er iedere avond de top 2000, altijd leuk om naar te kijken, en iedere avond keken we naar een Zweedse serie. We hebben dan ook de ene na de andere aflevering van The Bridge de afgelopen dagen gekeken. Het mooie van zo’n serie is, dat je daarmee je eigen werkelijkheid kunt ontvluchten .

Ook de titelsong vond ik heel bijzonder. Je probeert bij die stem dan een gezicht te bedenken (tenminste dat doe ik altijd), en meestal zit ik daar wel aardig goed mee, maar nu totaal niet.

Morgen is het Glow in the Dark dag voor manlief.


( https://anneliesnatuurlijk.nl embedded video’s van Youtube op de website. Daartoe is de ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken )