Ongeldige tekst, BBB en Fransje B syndroom

ONGELDIGE TEKST. Dit kreeg ik de laatste tijd regelmatig te zien als ik een Klinkertje had geschreven, geen idee waarom.

Maar deze melding had wel tot het gevolg dat mijn net geschreven Klinkertje niet werd opgeslagen, dus alle tijd die ik erin had gestoken was voor niets geweest.

Op zo’n moment baal je ontzettend.

Niet goed voor mijn bloeddruk.

Dat zelfde probleem deed zich ook voor met het opslaan van geüploade foto’s

De oude webhoster gaf aan dat er technische problemen waren, en dat de technische dienst druk bezig was om een oplossing voor het probleem te zoeken. Af en toe lukte het dan ook weer even met een foto, en dan was ik weer even in de hoera stemming, maar nooit voor lang.

Als ik mijn website een paar dagen niet bezocht had, waren er linken verdwenen, of stonden de afbeeldingen ineens op een andere plek.

Het viel mij ondertussen ook op dat op hoster vergelijkings site’s meerdere mensen problemen met deze hoster hadden. Ik besloot dan ook, na lang wikken en wegen, weg te gaan bij deze hoster, en op zoek te gaan naar een ander.

Maar dat viel nog niet mee, kan ik je vertellen

Maar goed uiteindelijk is het dan toch gelukt.

Bestelling gedaan , niet goed opgelet , met als gevolg dat ik het verkeerde pakket kreeg geleverd. Direct een mailtje er achter aan gedaan, om de situatie uit de doeken te doen.

De volgende dag wordt ik keurig netjes gebeld , en zonder problemen herstelde de hoster mijn verkeerde bestelling, dat telefoontje gaf in ieder geval de burger weer moed.

De laatste tijd dus heerlijk iedere vrije minuut aan het knutselen geweest met het in elkaar zetten van een nieuwe website.

Ook dit ging niet altijd even gemakkelijk.

Ik had mij voorgenomen om 1 juli het hele zaakje te gaan verhuizen, maar helaas lukt dit maar gedeeltelijk .

Manlief begon heel langzamerhand zijn stem te verliezen, en dat is zeker voor iemand die fractievoorzitter is in de gemeenteraad knap lastig. Uiteindelijk kwam hij dan ook terecht bij de Keel,neus en oor arts en die ontdekte dat er poliepen op de stembanden zaten.

Geert grapt er dan ook over dat hij last heeft van het Fransje Bauer syndroom, de ex eigenaar van de bekendste poliep van Nederland

Op de dag dat we in het ziekenhuis waren om de wijze van anesthesie met de anesthesist te bespreken , waren mijn oudste dochter en haar man in een ander ziekenhuis voor een echo van de tweeling.

Daar werd, tot grote schrik, ontdekt dat 10 weken te vroeg de bevalling op gang leek te komen. Diezefde dag werd mijn dochter met een ambulance naar een ander ziekenhuis vervoerd die gespecialiseerd is in voor de 32 weken vroeggeboorten.

Door alle toeters en bellen in te zetten lijkt de Bijna Baby Boom voorlopig te zijn afgewend, maar het blijft spannend. In ieder geval moet mijn dochter de rest van de zwangerschap in het ziekenhuis blijven. Gelukkig blijven mijn dochter en schoonzoon erg nuchter over de situatie.

Wat Geert en mij betreft, was het gebeuren allemaal iets te veel van het goede, en de opgekropte spanningen kwamen er dan ook even uit.

In ieder geval werden er in een mum van tijd boodschappen gehaald, en in no-time blonk de doucheruimte je weer tegemoet.

De komende tijd zal er nog wel niet zoveel van de Klinkertjes terecht komen, maar gelukkig is het mij vanavond, na herhaaldelijk proberen gelukt, om een verhuisberichtje te schrijven op mijn oude website.

Blij dat dit gelukt is, maar nog veel blijer dat de de kleinkindertjes voorlopig besloten hebben om hun verjaardag toch later te plannen.

Mijn dochter gaf aan op facebook …… fingers crossed, en daar geef ik zeker gevolg aan.