Kink in de kabel

Na een heerlijk weekend van even bijtanken, dachten we dat we er weer helemaal klaar voor waren.

We hadden vanmorgen moeten verschijnen op de dagbehandeling in het ziekenhuis.

Maar daar dacht manlief zijn lichaam vannacht anders over, en zodoende was het kleinste kamertje in huis, de halve nacht bezet, en werden de berichten uit Darmstad steeds heviger

Dus om 7.00u vanmorgen de afspraak voor het ijzerinfuus toch maar afgezegd.

Daarna kreeg manlief toch wel meer last van krampen, en heel even sloeg de angst bij ons beiden toe, van het zal toch niet het begin van een darm afsluiting  Ileus )zijn, maar gelukkig bleven de koliekpijn uit, en de darmen vielen gelukkig ook niet stil, in tegendeel.

Gaandeweg de ochtend werd het gelukkig weer wat rustiger in Darmstad.

En toen had manlief onverwacht een soort van vrije dag vandaag, en die vrije dag was weer even hard nodig. En zo kon het gebeuren dat de luiken in huize van Klinken vanmiddag werden gesloten, zelfs Ulli de hond vond het allemaal wel best, en lag languit op de bank, zoals alleen hij dat maar kan doen. Niet te geloven hoe zo’n klein hondje de hele bank in beslag kan nemen.

Morgen heeft manlief een afspraak met de chirurg, er is natuurlijk even een kink in de kabel gekomen, omdat het ijzerinfuus geen doorgang kon vinden, maar we zullen het morgen allemaal wel horen, wat zijn plannen zijn , nemen we maar aan.

Ulli

Ulli