Het midweekje

Manlief had zowaar een week vrij, en we wilden een paar dagen weg richting de zee. Maar dat viel nog niet mee, om een goedkoop midweekje te scoren, altijd weer die kleine lettertjes, zodat je onder de streep dubbel zo duur uitkomt. Eerlijk is eerlijk het meenemen van Ulli onze hond was daar meestal de oorzaak van. Maar zonder Ulli zou het feest niet doorgaan.

Aan het begin van de vakantie hadden we echter nog steeds niets gevonden, en we hadden de moed al bijna opgegeven, toen manlief op zaterdag middag ineens een aanbieding onder de ogen kreeg, die aan ons budget voldeed.

Zo kon het gebeuren dat we vandaag 2 dagen later dan de boeking in de auto zaten richting Ouddorp (ZH). We namen de toeristische route, langs de rivieren, en zo kwamen we ook voor het eerst in mijn leven langs Kinderdijk met al die molens.

We deden ook nog even Geervliet aan, omdat daar lang geleden manlief zijn broer en zijn vrouw gewoond hadden. Maar het zat ons niet mee, want we konden in eerste instantie de bewuste straat niet inrijden, omdat er een auto afgesleept moest worden, die eerder op de dag uitgebrand was. Uiteindelijk konden we weer verder. Toch leuk om een keer weer op die plek terug te zijn geweest.
Het vakantie appartementje op de camping was sober en gedateerd ingericht, en alle voorzieningen op het terrein waren gesloten, maar dat maakte ons niet uit, want we zaten op nog geen 10 minuten loopafstand van de zee.

Na de boel te hebben uitgepakt ging het richting de zee. Geen mens te bekennen, alleen maar wij tweetjes, Ulli een paar meeuwen, een grote groep Drieteenstrandlopertjes, en de geur en het geluid van de zee.

Het strand aan de Noordzee

Het strand aan de Noordzee