Het 1e IJzerinfuus

Vandaag heeft Manlief zijn IJzerinfuus gekregen, de 1e van  5 . Het was al weer aantal jaren geleden dat hij de laatste had gehad, en dat was in 2015 in verband met de Darmkanker.

Het ijzerinfuus

Uitzicht wachtruimte Endoscopie Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Uitzicht wachtruimte Endoscopie Gelre ziekenhuis Apeldoorn

Hopelijk gaat dat infuus wat doen, want manlief zijn gezondheid laat behoorlijk te wensen over . Ook heeft hij weer behoorlijk veel last van kortademigheid en hoesten, en daardoor raakt hij steeds vermoeider. Maar wie weet gaat het nieuwe pufje wat de Huisarts deze week heeft voorgeschreven verlichting geven. Gelukkig is er geen Corona in het spel.

Vandaag kwamen ze er in het ziekenhuis er wel achter, dat manlief een wel heel erg lage bloeddruk heeft, namelijk een bovendruk van 86 , mijn onderdruk is zelfs hoger (dat is ook niet goed ) !!!!! . We weten nu iig wel waar de duizeligheid en de slapte in de benen van manlief vandaan komt .

IJzerinfuus

IJzerinfuus

Gelukkig ging het infuus goed, ook het aanprikken verliep zonder problemen . Ik mocht er helaas niet bij blijven, en werd vriendelijk verzocht om naar een wachtruimte elders op de afdeling plaats te nemen . Met een uurtje was manlief klaar, en konden we richting huis .

Volgende week weer, zelfde plaats, zelfde tijd .