Heropening Gemeenteloket Burgerzaken in Eerbeek op ludieke wijze

Woensdag 19 maart heropende de  PvdA Brummen-Eerbeek op ludieke wijze het Gemeenteloket Burgerzaken,

naast de Veluwe-specialist op het Stuyvenburgplein in Eerbeek.

Deze opening werd om 13.00u verricht door de Special Guests;

Pé Hillebrink en ANBO-voorzitter Tonny de Gier.

v.l.n.r. Geert van Klinken, Jan Alberts, Pé Hillebrink, ANBO-voorzitter Tonny de Gier en Reinoud Keesmaat.

v.l.n.r. Geert van Klinken, Jan Alberts, Pé Hillebrink, ANBO-voorzitter Tonny de Gier en Reinoud Keesmaat.

07-01-2016

Weet u het nog ? In 2012 kondigde het toenmalige IPV/VVD college aan het gemeenteloket in Eerbeek per 1-1-2013 te sluiten. Dat viel niet in goede aarde bij de Eerbeekse burgers. De ouderenbonden startten de actie “Gemeenteloket Eerbeek dicht?? NEE, die in één week tijd 4157 hantekeningen opleverde. Het mocht niet baten. Het loket ging dicht. Woensdag 19 maart heropende de PvdA Brummen-Eerbeek op ludieke wijze het Gemeenteloket Burgerzaken, naast de Veluwe-specialist op het Stuyvenburgplein in Eerbeek. Deze ”opening” werd om 13.00u verricht door de Special Guests; Pé Hillebrink en ANBO-voorzitter Tonny de Gier.
Dinsdag 6 januari 2015 was het eindelijk zover: de heropening van het gemeenteloket in Eerbeek, een wens van ruim 4000 Eerbeekse burgers. Vandaag een jaar na opening, laat wethouder Koos Paauw (CDA) weten, dat er inmiddels 1.378 afspraken zijn gemaakt!


( https://anneliesnatuurlijk.nl embedded video’s van Youtube op de website. Daartoe is de ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken )