Herinneringen aan oud wethouders

Hoe raar kan het lopen.
Anderhalf jaar na het afscheid van manlief als wethouder,van de gemeente Brummen, werd op 9 november 2011 een herinneringsbordje bij de speeltuin aan de Wethouder Sanderstraat geplaatst,op de plek waar manlief zijn jeugd heeft doorgebracht. Alleen toen was het geen speeltuin, maar een keurig plantsoen, waar je echt niet mocht spelen, want dan kreeg je met de agent te maken die heel toevallig in de wijk woonde.
Helaas kampt manlief met zijn gezondheid, en daarom kon hij er niet bij aanwezig zijn. Het hele gebeuren is dan ook helemaal langs ons heen gegaan.

Bron RegiobodeOnline

BRUMMEN / EERBEEK – Twee rode beuken, nieuw geplant in Brummen aan de heringerichte , hebben herinneringsbordjes meegekregen met daarop de namen van twee oud-wethouders van verkeer. Ria Aartsen – den Harder en Wicha ter Maat, weduwe van de in 2009 overleden wethouder Dick ter Maat, plaatsen zelf de bordjes bij de bomen. Voor wethouder Eef van Ooijen, die onder andere woningbouw onder zijn hoede had, is een bankje geplaatst aan het Stroomdal bij de nieuwbouwwijk Elzenbos in Brummen. Ter ere van oud jeugd- en sportwethouder Geert van Klinken staat er een nieuw speeltoestel aan de Wethouder Sandersstraat in Eerbeek. Deze vier vernoemingen zijn geschonken ter afscheid van het oude college vorig jaar. Woensdag zijn de bordjes bij beuken geplaatst onder toezicht van het huidige college, muzikaal begeleid door shantykoor De IJsselboei.

Herinneringsbordje Geert van Klinken Wethouder Sandersstraat Eerbeek