Genomineerd voor het GeldersGroenLintje

Kreeg ik toch tot mijn verbazing een mailtje namens het bestuur van GroenLinks Gelderland dat mijn inzet voor het natuurbeleid in de regio Brummen werd opgemerkt, en dat ik gekandideerd was voor het Gelders Groen Lintje. Of ik geen bezwaar had tegen de kandidaatstelling, en of ik aanwezig zou zijn bij de uitreiking.

Vanmiddag 29 juni werd de prijs uitgereikt door GroenLinks Gedeputeerde Jan van der Meer in Molenplaats Sonsbeek in Arnhem. We zouden wel naar Arnhem gaan, maar uiteindelijk hebben we afgezegd i.v.m. de warmte .

Marleen Heinen (Eigen Zinnig Zutphen) heeft uiteindelijk het GeldersGroenLintje gewonnen.

Ik had nooit verwacht, dat ik door een jury van GroenLinks Gelderland genomineerd zou worden voor het GeldersGroenLintje, en ik ben dan ook heel erg blij met deze waardering en opsteker , ook al heb ik uiteindelijk het lintje niet gekregen. 👍🍀

https://gelderland.groenlinks.nl/nieuws/genomineerden-gelders-groen-lintje-bekend

https://gelderland.groenlinks.nl/nieuws/marleen-heinen-wint-lintje-op-gelders-groen-gala