Geert

Vandaag eens even gekeken of je via Google mijn site kan vinden, en ja hoor dat lukte.

Er staan wel heel wat vreemde woorden bij volgens “mijn” Geert komt dat van het sjabloon dat ik heb gebruikt voor het maken van de website. Als je mijn pagina’s bekijkt zie je de letters niet, maar ze zijn er wel de letters als het ware onder water(het lijkt wel de Da Vinci Code), maar dat doet er niet toe, de link is er, en daar ging het mij om .

Och en dan ga je eens naar Geert van Klinken Googelen, kom je vervolgens op de afbeeldingen terecht, en wie zie je dan ook, die andere Geert.

Geert een hele gewone naam, (de dappere met de speer).

“Mijn” Geert is vernoemd naar zijn Opoe (Geertje) uit Odoorn, zo ging dat meestal vroeger. Wij hebben dat vernoemen niet doorgezet, maar stel dat mijn kinderen later die traditie van vernoemen hadden willen voortzetten, dan had je voor mijn gevoel toch een groot probleem gehad .

De naam Geert zal nooit meer gewoon zijn, geen kind kun je voor mijn gevoel meer met die naam opzadelen.

Mensen zullen het dan, of wel fantastisch vinden, dat je je kind venoemd hebt, naar die man in de Tweede kamer uit Venlo, of ze zullen medelijden met het kind hebben.

Wat mij betreft hoop ik dat dat het versje dat je vroeger vaak hoorde voor die Geert uit Venlo werkelijkheid gaat worden.

Dat versje ging als volgt ;

Geert zat op een peerd, hup zei het peerd , en weg was Geert.