Even alles zien door een roze bril

Nadat afgelopen dinsdag per vergissing een stelletje dakdekkers (zouden na de bouwvakvakantie beginnen) namens de woningstichting , en ook nog eens zonder een afspraak te maken, een kleine ravage hadden aangericht aan de klimplanten in onze tuin , was de moed mij behoorlijk in de schoenen gezonken.

Maar ineens was daar Manlief, met de mededeling, kom we pakken de auto, en dan gaan we naar Hall (een dorpje verderop) , want daar is een Roze spreeuw gezien.

Eindelijk eens iets leuks , hoe is het mogelijk, en tot mijn verbazing zat die prachtige Roze spreeuw er dinsdagavond nog steeds, sterker nog er waren er zelfs 2.

Vandaag zijn we weer net als gisteren en eergisteren richting Hall gegaan . Het licht was gelukkig nu stukken beter dan de afgelopen dagen , en de Roze spreeuw was er nog steeds . Er waren wel wat meer mensen op af gekomen , maar gelukkig gaf iedereen elkaar de ruimte . Het was dan ook echt genieten van die prachtige Roze spreeuw man in zijn prachtige zomerkleed die zich bijna (bij wijze van spreken) in onze achtertuin bevond.

Dit had ik even nodig.


( https://anneliesnatuurlijk.nl embedded video’s van Youtube op de website. Daartoe is de ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken )