Een mooie Lente gewenst !

Vandaag ging het weer richting het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn . We waren de eerste vandaag op het spreekuur van de oncoloog.

Toch een beetje met knikkende knieën, zaten we tegenover hem , maar gelukkig viel het mee , het belangrijkste de PSA is nog steeds onmeetbaar laag.

Het HB gehalte is door de ijzerinfusen van de afgelopen weken wel gestegen, maar nog steeds niet op peil, de oncoloog had er meer van gehoopt. Gelukkig is er niets met de darmen aan de hand , waar we bang voor waren . Bijna zeker zijn de bijwerkingen van de behandeling van de prostaatkanker de oorzaak van het lage HB gehalte. De oncoloog verwacht dan ook dat het HB in de toekomst misschien nog iets hoger, maar niet meer op peil komt . Manlief krijgt nu iig vit B12 en ijzertabletten bij de bestaande medicatie.

Als boodschap kreeg hij van de oncoloog nog mee, dat hij vooral aan de bel moest trekken, als de slapte in de benen en de duizelingen weer toe zouden nemen, ivm met vallen . Bij vertrek wenste de oncoloog ons nog een mooie lente toe .

Hoe dan ook, als het goed is even geen ziekenhuis de komende 3 maanden, laat die lente maar komen.

Wachtruimte Oncoloog Gelre ziekenhuis

Wachtruimte Oncoloog Gelre ziekenhuis