De wandelschoenen zijn weer aan.

Vanmorgen was het zover, we hebben voor het eerst sinds maanden weer samen gewandeld . Het was heerlijk wandelweer, niet te warm, niet te koud, en geen regen.

We hebben bij ons in de buurt gewandeld langs de sprengen in Loenen (Hoeve Delle). Het was in het bos goed te zien, dat er heel veel regen is gevallen de laatste maanden, we zagen opvallend veel mossen op de boomstammen. Ook heel opvallend, dat er zoveel water weer door de sprengen gaat , dat is de laatste jaren wel eens anders geweest. Wat dat betreft heeft de regen het bos goed gedaan. We zagen en hoorden van alles , groepen van Staartmeesjes, en Goudhaantje lieten zich zien en horen , en een eindje verder in het bos , hoorden we het klaaglijke geluid van een Zwarte Specht. Helaas hebben we hem of haar niet kunnen ontdekken.

Het wandelen ging manlief gelukkig goed af , en daardoor kwam het dat we wat verder hebben gelopen, dan dat we eigenlijk van plan waren. De komende tijd gaan we het wandelen weer rustig aan wat opbouwen . Het begin is er gelukkig weer .