De Boosterdag

Vandaag waren we de hele dag onderweg om onze Booster te halen. We hadden de afspraak online gemaakt toen dat mogelijk was voor onze geboortejaren.

De dichtstbijzijnde mogelijkheid voor Manlief was Deventer (30km), de andere optie was Harderwijk (55km) en voor mijzelf in Wijchen (60km), de andere optie was Hilversum (78 km) .

Er zou nog een officiële uitnodiging komen, en dan konden we het eventueel nog regelen dat we gelijktijdig konden.

Helaas die uitnodiging die kwam niet, en op 27 december werd online de melding gedaan, dat een afspraak aanpassen niet (meer) mogelijk was .

Wij hebben er vandaag maar een Boosterdagje van gemaakt . Vanmorgen was het eerst richting Deventer voor de Booster van Manlief. Dat verliep gelukkig allemaal heel vlot . Hij kon ook gelijk het gebouw in, en dat was wel prettig want het regende . Ondanks dat hij bloedverdunners gebruikt, en eerst langs de arts moest, mocht hij na 2 min wachten alweer gaan, een beetje raar.  Daarna was het richting huis om een boterham te eten, en toen ging het richting Wijchen.

Ik moest buiten overdekt in de rij staan wachten, dat was minder, nog niet eens zo voor mij zelf , maar wel voor een aantal ouderen met rollator. Al die tijd miezerde het ook nog , of het regende zachtjes.

Maar 1 maal binnen kon ik al snel langs de arts heen (ivm de bloedverdunners), en kon ik mij melden bij het loket . Na even gewacht te hebben, omdat een oudere dame zich niet helemaal goed voelde , was ik aan de beurt .

We hebben terug een D tour gemaakt over de De Overasseltse en Hatertse Vennen, en getankt over de grens. Al met al werd het toch nog een leuke dag, en belangrijker we hebben beide de Booster binnen, met Moderna, want de AstraZeneca schijnt wat uitgewerkt te raken.

Naschrift 31-12-2021

We hebben beiden wat last gehad van een wat stijve/pijnlijke bovenarm, dat was alles.