Bericht van DeGoedeZaak

Vandaag kreeg ik via de mail een felicitatie van de Campagneleider van DeGoedeZaak namens het team.

In het kader van je campagne waren ze benieuwd of ik mee wilde denken met volgende stappen. Een groep actieve inwoners van Culemborg hadden zich omgedoopt tot het burgercomite kinderpardongemeenten, en zij wilden graag, samen met andere kinderpardongemeenten (ondertussen al 134), bij elkaar komen om na te denken over vervolgstappen en nieuwe acties om de kinderpardongemeenten meer zichtbaarheid te geven en natuurlijk om de druk op Den Haag op te voeren.

DeGoedeZaak kon dat alleen maar toejuichen, en daarom was er afgesproken dat er begonnen zou worden, met een kleine groep van de meest actieve actieleiders in de verschillende kinderpardongemeenten, waaronder ik . Mijn aanwezigheid zou daar erg welkom zijn zo stond er in de mail .

De vraag was dus, concreet, of ik mij zou willen aansluiten om mee te denken over vervolgacties vanuit kinderpardongemeenten, en of ik de datumprikker wilde invullen als ik mee zou willen doen.

Waarschijnlijk zou het eerste overleg plaatsvinden in Nijkerk in het Stoomgemaal.

Ik zat natuurlijk met vervoer , maar na over en weer gemaild te hebben kreeg ik als antwoord, dat manlief ook van harte welkom was.

Eerlijk gezegd vind ik het heel bijzonder dat ik ben gevraagd, en ik wil dan ook heel graag mijn steentje bijdragen . Dus hebben we vol vertrouwen dat het met manlief goed zal komen de datumprikker ingevuld.