Bellen, bellen en nog eens bellen.

Gistermiddag hebben we geprobeerd om een afspraak te maken bij de GGD . Na een paar uur het geprobeerd te hebben we besloten om het vandaag opnieuw te proberen.

Maar het viel allemaal niet mee , ondanks dat we het met z’n tweetjes aan het proberen waren.

En dan denk je Yes …..ik heb beet .💪📞 en dan klinkt er vervolgens een stem met de mededeling ……📍Er bellen op dit moment zoveel mensen, dat we u helaas niet te woord kunnen staan. Wilt u het het over een half uur nog eens proberen ? We moeten helaas de verbinding met u nu verbreken. 📍🙊🙈

Vervolgens lees je op Omroep Gelderland dat de GGD nog niet wordt plat gebeld ??????

Rond 13.30u besloot manlief toch maar even te gaan rusten.  Een half uurtje later schrok ik mij rot, ik had nu een andere stem aan de telefoon, die vroeg of ik een moment had . Ik manlief wakker maken, wordt er vervolgens dit bandje afgespeeld ……. sterker nog er werden zelfs 3 verschillende melodietjes afgespeeld.

Ondertussen begonnen we ons een beetje zorgen te maken of de batterij van de huistelefoon het wel zolang zou vol houden.

Maar om een lang verhaal kort te maken, om 15.15 uur hadden we opeens beet, morgen om 10.48 wordt manlief in de drive-inn brandweerkazerne in Vaassen verwacht . Hopelijk verwachten ze ons daar, want de bevestiging is nog steeds niet binnen .

https://www.ggdnog.nl/corona/alles-over-corona/coronatest-wanneer-hoe-en-waar